Warcraft 3: Reforged-н бүрэн тоглоом хэзээ гарах вэ?

Одоогийн байдлаар бета хувилбар дээрээ явж буй Warcraft 3: Reforged нь 1-р сарын 28-ны өдөр номхон далайн цагаар  15:00-д гарна. Цагийн бүсчлэлийг харах бол энд дарна уу

  • 3PM PT
  • 4PM MT
  • 5PM CT
  • 6PM ET
  • 8PM Рио-де-Жанейро
  • 11PM GMT, Лондон
  • 12AM 1-р сарын 29, Берлин
  • 2AM 1-р сарын 29, Москва
  • 3AM 1-р сарын 29, Дубай
  • 4.30AM 1-р сарын 29, Мумбай
  • 7AM 1-р сарын 29, Сингапур/Бээжин
  • 8AM 1-р сарын 29, Токёо
  • 10AM 1-р сарын 29, Австрали Сидней
  • 12PM 1-р сарын 29, Австрали Окленд

Өмнөх Warcraft 3: Reforged-той холбоотой мэдээллийг уншихийг хүсвэл энд дарна уу